Wat wij doen

  RENOVATIE

  De uitdaging van renoveren is om van een bestaande woning of woonruimte een nieuwe belevenis te maken. Samen komen we tot een nieuw ontwerp, waarbij een pand weer voldoet aan de eisen van tegenwoordig. We verzorgen voor u het gehele proces van ontwerp en advies tot verbouwing van de nieuwe ruimte.

  BEKIJK MEER
  ONDERHOUD EN RESTAURATIE

  Restauratie en onderhoud is specialistisch werk. Bestaand werk wat vergaan is in originele staat terug brengen vergt zorg. Ook kan er gekozen worden voor een nieuwe aanpak. Wij helpen u met het maken van de afweging tussen behoud of vernieuwen. Hiervoor komen wij graag ter plaatse om het werk te bekijken.

  BEKIJK MEER
  NIEUWBOUW

  Ook het nieuw bouwen van een schuur of woning behoort tot de mogelijkheden van A.N. de Vries Timmerwerken. Samen met een architect en de opdrachtgever komen we tot een plan, waarna we de uitvoer op ons nemen.

  BEKIJK MEER
  VERBOUW

  Een woning of bedrijfspand verbouwen behoort ook tot de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld bepaalde ruimtes uitbreiden, waarbij muren uitgebroken dienen te worden, of wilt u ruimtes vernieuwen, vraag naar de mogelijkheden. Wij realiseren ook verbouwingen van kantoor of andere bedrijfsruimtes.

  BEKIJK MEER
  INTERIEUR TIMMERWERK

  Een specialisme van ons is interieur timmerwerk. Maatwerk van ambachtelijke kwaliteit, met aandacht voor detail.  Benieuwd hoe u ruimtes in stijl optimaal kunt benutten? Op zoek naar unieke afwerking van keukens, meubels, deuren, trappen, radiatoren, en interieurafwerking? Wij gaan graag met u in gesprek.

  BEKIJK MEER